ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς είναι σε θέση να νικήσει τους καλύτερους του κόσμου»

Όπως είναι φυσικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τις νίκες του και την πορεία που έχει στο Αυστραλιανό όπεν, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων των ανθρώπων του παγκόσμιου τένις.
Ήδη, ο Ρότζερ Φέντερερ έχει δηλώσει πως έχασε από έναν καλύτερο παίκτη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε πως τον εντυπωσιάζει η ωριμότητα που έχει στο παιχνίδι του σε ηλικία μόλις 20 ετών, η Μαρία Σαράποβα ανέφερε πως βλέπει έναν γνήσιο και αληθινό τενίστα, ενώ η Ναόμι Οσάκα τόνισε πως την εμπνέει ο Στέφανος όταν εκείνη μένει πίσω στο σκορ.
Θα ήταν αδύνατον να μην αναφερθεί και ο Ράφαελ Ναδάλ στον Τσιτσιπά, πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι δυo τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Ισπανός άσος, κάτοχος 17 τίτλων γκραν σλαμ, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Φράνσις Τιαφό και την πρόκριση, είπε μεταξύ άλλων:
«Ο Τσιτσιπάς είναι ένας τενίστας που την τελευταία χρονιά βελτιώνεται συνεχώς. Ήδη, έχει κατακτήσει έναν τίτλο και έχει παίξει στον τελικό της Βαρκελώνης και μετά στο Τορόντο (σ.σ. έχασε και τους δύο τελικούς από τον Ναδάλ).
Τώρα εδώ στην Μελβούρνη φτάνει στα ημιτελικά. Πιστεύω πως είναι πλέον σε θέση να νικήσει τους καλύτερους του κόσμου. Είναι σπουδαίος τενίστας και ειδικά αυτό το διάστημα είναι απίστευτος. Έχει την δυνατότητα να είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου και να παραμείνει για μεγάλο διάστημα».
Πηγή: zougla.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις