ΛΑΡΙΣΑ

Ανακατασκευάζεται το κτήριο του πρώην σχολείου στην τοπική κοινότητα Μύρων του Δήμου Κιλελέρ

Υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την ανακατασκευή – ανακαίνιση του κτηρίου του πρώην δημοτικού σχολείων Μύρων.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 74.400 Ευρώ αφορά στην αντικατάσταση της στέγης, στους ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου και σε άλλες εργασίες. Το κτίριο στέγασε το δημοτικό σχολείο Μύρων μέχρι το 2000 και με το πέρας των εργασιών θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα των συλλόγων και των οργανώσεων της κοινότητας.

Αποτελεί ένα έργο συνέχεια των έργων που ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος των κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής. Η χρησιμότητά του είναι πολλαπλή γιατί ανακαινίζεται ένα κτήριο που είχε αφεθεί στη φθορά του χρόνου και το οποίο πλέον θα χρησιμοποιηθεί από τους συλλόγους της περιοχής που μέχρι τώρα δεν είχαν μόνιμη έδρα.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Οικονομικών Σπύρος Καλέτσιος και η επιβλέπουσα του έργου πολιτικός μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ζωή Κράχτη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις