ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα της μητέρας της 19χρονης με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βίασε ο 20χρονος μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη

Ξεσπά η μητέρα της 19χρονης με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βιάστηκε από δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και περιγράφει τα όσα πέρασε η κόρη της στα χέρια των δύο δραστών: «Της είπαν να πάει στο αυτοκίνητο να ακούσουν μουσική. Μια κοπέλα από την παρέα της άκουσε πώς ασφάλισαν το αυτοκίνητο μόλις μπήκαν μέσα… Ο βιασμός έγινε σε δύο φάσεις. Πήγαν πρώτα σε ένα μέρος, αλλά πήγε κόσμος και τους διέκοψε. Οπότε την πήγαν σε άλλο μέρος μετά…».

Και πρόσθεσε: «Όταν γύρισε στο σπίτι είχε χόρτα στα μαλλιά και τα ρούχα. Ήταν βρεγμένη, αρπαγμένη και ολόασπρη. Νόμιζα ότι κάπου έπεσε ή με κάποιον τσακώθηκε. Δεν πήγε το μυαλό μου τόσο μακριά… Όταν ήρθε η μεγάλη κόρη μου, μετά από δύο μέρες, και την ρώτησε τι έπαθε, τότε της είπε τι έγινε… Η μικρή ήταν φοβισμένη. Πήραμε τον ψυχολόγο, πήραμε τον ψυχίατρο… Αυτός κυκλοφορούσε ακόμα έξω από το σχολείο… Επειδή το έσκασε στο τέλος και ο Αλβανός της είπε: «Φεύγεις, αλλά αυτό θα ξαναγίνει»… Από εκείνες τις μέρες δεν μπορεί να μένει μόνη της, θέλει πάντα κάποιον μαζί της…».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις