ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόσκληση των μελών και φίλων στη Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Λ.

Την Τακτική Γενική Συνέλευσή της πραγματοποιεί η Ε.Α.Λ. την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή  και Ηπείρου).

Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. και για όλα τα εν ενεργεία τμήματά της. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής. Προσκαλούνται όλα τα μέλη και φίλοι της Ε.Α.Λ. να παραστούν στη Γ.Σ.

Η Γ.Σ. θα τους δώσει την ευκαιρία για ανασκόπηση της αθλητικής περιόδου του απερχόμενου Δ.Σ., αλλά και να ασκήσουν γόνιμη κριτική καθώς και μια ανασύνταξη όλων των δυνάμεων, για μια περισσότερο δημιουργική θητεία της νέας διοίκησης. Θα δώσει τη δυνατότητα να διακηρυχθούν αρχές και να εκφραστούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι και προοπτικές για την παραπέρα ανάπτυξη και πρόοδο της Ε.Α.Λ.

Επίσης να πραγματοποιηθεί η τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού του Συλλόγου σύμφωνα με τα άρθρα του αθλητικού Νόμου 2725/1999. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα (Τρίτη 29 Ιανουαρίου) και ώρα 20.00 στον ίδιο χώρο.­

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις