ΛΑΡΙΣΑ

Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών στα Φάρσαλα την Πέμπτη με φόντο… τη Νίκαια

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Σαββάτου του onlarissa.gr για την πρόθεση των αγροτών να στήσουν κοινό και ενωτικό μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας στην εθνική οδό, στις 28 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγροτών Νομού Λάρισας τονίζει τα εξής: “Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΟΑΣΝΛ, του Αγροτικού Συλλόγου Πλατυκάμπου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου , παρευρέθηκαν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου , αγρότες από τον Δήμο Κιλελέρ και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας στη σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο και τον τρόπο διεκδίκησης λύσεων των.

Στη σύσκεψη , διαπιστώθηκε η πρόθεση και αποφασίστηκε ο ενωτικός χαρακτήρας των φετινών κινητοποιήσεων, και η ανάγκη για ένα κοινό Πανθεσσαλικο μπλόκο που θα στηθεί στη Νίκαια στις 28 Ιανουαρίου.

Πρόταση η οποία θα κατατεθεί από την ΕΟΑΣΝΛ και την Επιτροπή Αγροτών του Νομού Λάρισας την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στην Πανθεσσαλικη σύσκεψη στα Φάρσαλα.

Επίσης ,καλούνται όλοι οι αγρότες να βγάλουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στις πλατείες των χωρίων τους, την Παρασκευή  26 Ιανουαρίου.

Ενωμένοι προχωράμε , διεκδικούμε και κερδίζουμε το δίκιο μας!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις