ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αποκάλυψη του Βράνιες για τη σχέση του με την Καρλέουσα που θα συζητηθεί

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες που αποκάλυψε πως ο δεσμός που διατηρούσε με τη Σέρβα τραγουδίστρια και σύζυγο του ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα, ήταν γνωστή στον ίδιον!

Τα νέα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως η γνωριμία του Βράνιες με την Καρλέουσα ξεκίνησαν μέσω instagram και όταν ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ άνοιξε λογαριασμό στα social media.

«Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε stories και η Γέλενα είτε του σχολίαζε σαρκαστικά, είτε αντιδρούσε με αποτέλεσμα ο Βράνιες να μένει έκπληκτος νομίζοντας πως κάποιος έχει χακάρει το προφίλ της ξανθιάς σεξοβόμβας, αφού δεν πίστευε πως είναι η ίδια.

Η Καρλέουσα του τραγουδούσε, αλλά όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έβλεπαν την καλλονή ως κάτι το… απλησίαστο και κάτι που μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν.

Πάντως, ήταν θέμα χρόνου η επικοινωνία τους να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο αναφέρει άνθρωπος που τους ήξερε και συνεχίζει: η επικοινωνία τους στα social media διήρκεσε δυόμισι μήνες και η σχέση τους αναπτύχθηκε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι σχεδίαζαν.

Από την αρχή, υπήρξε μια έλξη μεταξύ τους και ήρθε η ώρα να κλιμακωθεί. Η Γελένα του τράβηξε την προσοχή και προσπάθησε να της πει ότι ήταν η πιο όμορφη και ελκυστική γυναίκα γι ‘αυτόν και ότι θα έκανε τα πάντα για να την κερδίσει. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στο Βελιγράδι.

Δεν περίμενα να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Η Γελένα φοβόταν πολύ περισσότερο από τον Όγκνιεν και ήταν πολύ πιο προσεκτική, αλλά μετά από δυόμισι μήνες, όταν ο Ντούσκο έφυγε για προετοιμασία ο Βράνιες πήγε στο Βελιγράδι και εκείνη η μέρα ήταν ζωτικής σημασίας.

Έτσι, συνέχισαν για τα επόμενα δύο χρόνια να είναι μαζί. Σε λιγότερο από μισό χρόνο τόσο ο Όγκνιεν, όσο και η Γέλενα συμφώνησαν ότι πρέπει να χωρίσουν. Όταν όμως… έσπασε ο πάγος μεταξύ τους, τότε ήταν δύσκολο να απέχουν ο ένας από τον άλλον.

Συναντιόντουσαν παντού. Στο Βελιγράδι, στην πόλη που αγωνιζόταν ο Βράνιες, στις περιοχές που έκανε συναυλίες η Γέλενα. Δεν χώρισαν, αλλά βρισκόντουσαν όπου μπορούσαν. Αυτές οι απαγορευμένες ιστορίες δημιουργήθηκαν από τους ίδιους και δεν μπορούσαν να τις σταματήσουν.

Έπειτα από έναν χρόνο σχέσης αγαπήθηκαν. Ο Όγκνιεν πίστευε ότι η Γέλενα θα χώριζε τον Τόσιτς και είπε στην γυναίκα του, την Ντανέλι πως θέλει να χωρίσουν. Και ο Ντούσκο γνώριζε για την σχέση της Γελένα με τον Όγκνιεν, αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί είχε και αυτός ερωμένες.

Η Γελένα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και όταν ο Τόσιτς υπέγραψε συμβόλαιο με πολλά εκατομμύρια στην Κίνα ο Βράνιες κατάλαβε ότι η Γελένα άλλαξε εντελώς και δεν θα χώριζε. Ξαφνικά, το διαζύγιο ήταν ένα αδύνατο πράγμα και δεν ήθελε καν να μιλήσει γι ‘αυτό.

Ο Βράνιες δεν ήθελε να περιμένει άλλο και να τον αφήσει να φαίνεται ανόητος. Της είπε ότι είχε τελειώσει μαζί της για πάντα και ήταν θυμωμένος γιατί, κατά τη γνώμη του, επέλεξε τα χρήματα και όχι την αγάπη», είπε η πηγή στο σερβικό σάιτ alo.

Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια ακριβά δώρα και μόλις ο Ντούσκο είδε ένα από αυτά, ζήτησε εξηγήσεις από τη γυναίκα του, λέγοντας πως είναι από θαυμαστή της.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον πρώην άσο της ΑΕΚ για να διασταυρώσει την είδηση και ο Βράνιες απάντησε: «Δεν ήμουν πότε θαυμαστής και κανείς δεν θα μπορούσε, ούτε θα ήταν σε θέση να με παρουσιάσει. Ο Ντούσκο ήξερε για τη σχέση μου με την Γελένα και δεν θέλω να γίνω ξανά μέρος αυτής της ιστορίας. Έχω αρκετά να πω…».

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις