Life & Style

H Caitlyn Jenner βρήκε τον έρωτα της στο πρόσωπο μίας γυναίκας

HCaitlyn Jenner είναι μία περήφανη transgender γυναίκα από το 2015 και διεκδικεί το δικαίωμα της στον έρωτα. Μετά από 3 γάμους και 6 παιδιά, ως Bruce, έχει ξεπεράσει πια το διαζύγιο με την Kris Jenner, με την οποία απέκτησε της δύο πασίγνωστες κόρες Kendall και Kylie Jenner. Η καρδιά της φαίνεται να ανήκει τώρα πια στην 22χρονη Sophia Hutchins, γνωστό και επίσης transgender μοντέλο. Η Hutchins ξεκίνησε την μετάβαση το 2016 και πήρε την απόφαση να αλλάξει φύλο βασισμένη στο παράδειγμα της Caitlyn.

Οι δύο τους περνούν πάρα πολύ χρόνο μαζί και ο φωτογραφικός φακός σπάνια τις πετυχαίνει χώρια. Μάλιστα, πολλές από τις δημοσιεύσεις της Sophia στο Instagram είναι ολοφάνερα από το σπίτι της Cailtyn. Το νεαρό μοντέλο φαίνεται να αποτελεί το στήριγμα της Jenner, η οποία έχει έρθει σε ρήξη με την πρώην γυναίκα της, αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία με την οικογένεια της και έχει χάσει μεγάλο μέρος της υποστήριξης της LGBTQ+ κοινότητας, μετά της δηλώσεις της υπέρ του Donald Trump.

Η Hutchins, όμως, δήλωσε πρόσφατα ότι η σχέση της με την Caitlyn είναι πλατωνική και αρνήθηκε τις φήμες που τις ήθελαν να παντρεύονται. Είπε πιο συγκεκριμένα, “Δε θα χρησιμοποιούσα την λέξη “η κοπέλα μου”. Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι βγαίνουμε. Συνεργαζόμαστε και συμπορευόμαστε” και συνέχισε λέγοντας “Κάνουμε τα πάντα μαζί, είμαστε αχώριστες, δουλεύουμε μαζί, ζούμε μαζί, έχουμε μαζί ένα σκύλο, μία οικογένεια, μοιραζόμαστε μία ζωή”. Ακόμα, υποστήριξε πως η διαφορά ηλικίας τους δεν την αφορά καθόλου, καθώς ταιριάζουν απόλυτα.

Τελικά, οι δηλώσεις της Hutchins δεν μας βοήθησαν να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει παρά μόνο μας μπέρδεψαν περισσότερο. Παρόλα αυτά φαίνονται να διασκεδάζουν και να είναι αυτοκόλλητες, οπότε όποια και αν είναι τελικά ακριβώς η σχέση τους σημασία έχει ότι λειτουργεί και κάνει και τις δύο transgender γυναίκες ευτυχισμένες.

Πηγή: marieclaire.gr 
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις