ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε πρωταθλητής του πατινάζ μετά τον αποκλεισμό του! Οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Στα 33 του χρόνια αυτοκτόνησε ο Αμερικανός John Coughlin . Ο πρωταθλητής του πατινάζ, έβαλε τέλος στην ζωή του πριν δύο μέρες, μη μπορώντας να αντέξει τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για σεξουαλική κακοποίηση, οι οποίες προκάλεσαν τον προσωρινό αποκλεισμό του από κάθε συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση στις ΗΠΑ. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο facebook, η αδερφή του Angela Laune, η οποία έγραψε: «Ο υπέροχος, δυνατός, καταπληκτικός και συμπονετικός αδελφός μου έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα».

Η είδηση αυτή προκάλεσε θλίψη στους συγγενείς και στους θαυμαστές του 33χρονου Αμερικανού, οποίος είχε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή αρκετές φορές. Συντετριμμένη και η εθνική ομάδα καλλιτεχνικού πατινάζ της Αμερικής έκανε ένα tweet που έλεγε: «Τα πιο εγκάρδια και ειλικρινή συλλυπητήρια στον πατέρα του, την αδελφή του Angela και τους υπόλοιπους συγγενείς του. Από σεβασμό στην οικογένεια δεν θα κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο μέχρι κάποια άλλη στιγμή».

Ο John στο παρελθόν, είχε στείλει ένα mail στο «USA Today» που έγραφε πως θέλει να μιλήσει για τις «αβάσιμες κατηγορίες», αλλά δεν του επιτρεπόταν να το κάνει, καθώς οι έρευνες βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις