Life & Style

Άγριο σεξ στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ!

Sex toys, άγριο όργιο και αρκετή βία επί σκηνής στη λονδρέζικη παράσταση “When We Have Sufficiently Tortured Each Other”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ!

Στην πρεμιέρα της παράστασης “When We Have Sufficiently Tortured Each Other” (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) στην οποία πρωταγωνιστεί η Μπλάνσετ στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, μία θεατής λιποθύμησε λόγω των βίαιων σκηνών και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι σκηνές του έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: sex toys, ένα άγριο όργιο στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και αρκετή βία σε βάρος των γυναικείων χαρακτήρων.

Η αμφιλεγόμενη παράσταση πραγματεύεται μία βίαιη, σεξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου παίζει ο σταρ του “Game of Thrones, Στίβεν Ντιλέιν.

Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, “Πάμελα” και αφορά “έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής”.

Μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την παράσταση λέγοντας ότι “ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν.

Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική”, σημείωσε η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις