ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Κόλλησε” στο… χωράφι του ARENA η ΑΕΛ, 0-0 με τον Άρη (video)

Σε ένα παιχνίδι που μόνον για διαφήμιση του ποδοσφαίρου δεν ήταν, η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη, με τον άθλιο αγωνιστικό χώρο να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Οι βυσσινή είχαν στο 69′ μοναδική ευκαιρία όταν κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς από πολύ κοντά, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 77′ είχαμε τεράστια επέμβαση του Κρίστινσον σε κεφαλιά του Ντιγκινί.

Η ΑΕΛ με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε στους 19 βαθμούς τον Πανιώνιο στην 9η θέση, ενώ η ομάδα του Άρη με τους 23 «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μαζί με τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Δευτέρα στη Λαμία.

Σε ένα «φτωχό» πρώτο μέρος, ΑΕΛ και Άρης είχαν από μία σημαντική ευκαιρία στα πρώτα 45′. Και αυτήν η ευκαιρία ήταν μάλιστα στο ίδιο λεπτό. Στο 27ο συγκεκριμένα ο Μπαργκάν με διαγώνια κεφαλιά ανάγκασε τον Κουέστα να αποκρούσει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνιά. Στην εξέλιξη αυτής της φάσης ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ντιγκινί να περνάει σε τετ – α – τετ και τον Κρίστινσον, βλέποντας όμως τον Σετσέροβιτς να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή, σωτήρια!

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως το δοκάρι της εστίας του Άρη δεν έδωσε την ευκαιρία στους «βυσσινί» να πανηγυρίσουν. Ο Καρανίκας στο 69ο λεπτό έκανε μια σέντρα από τα δεξιά στο πρώτο δοκάρι με τον Δεληζήση να παίρνει μια κεφαλιά προς τα πίσω, στρώνοντας ουσιαστικά τη μπάλα στον Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς, που από εξ΄ επαφής με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κουέστα.

Καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος όμως είχε και ο Άρης. Ο Κόρχουτ στο 78′ από τα όρια της μεγάλης περιοχής σέντραρε για τον Ντιγκινί, ο οποίος με μια καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Ισλανδό κίπερ της ΑΕΛ να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτησία: Φωτιάδης (Καστοριάς), Σάββας (Σερρών), Μεϊντάνας (Αχαΐας), Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (68′ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (80′ Ακόστα), Νούνιτς (88′ Πίτι), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης (34′ λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46′ λ.τ. Ιντζόγλου), Μπάσα, Ματίγια, Κόρχουτ (83′ Παυλίδης), Ματέο, Μαρτίνεθ, Ντιγκινί.

video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις