ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτα πράγματα στο ΝΟΛ-ΝΕΠ!

Οι Λαρισαίες ηττήθηκαν στα πέναλτυ (17-16) αφού προηγουμένως έκαναν την ολική επαναφορά (από 1 – 7 σε 9 – 9!!!) και «κλώτσησαν» κατ’ επανάληψη την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη

Μπορεί ο ΝΟΛ να γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά στα πέναλτυ με 17-16 (κανονικός αγώνας 9 – 9) από τη ΝΕΠ χθες στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, όμως τα λόγια του τεχνικού του Σπύρου Τσιάρα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αντικατοπτρίζουν το πως αισθάνονται άπαντες μέσα στον λαρισινό σύλλογο:

«Η μπάλα κάτι μας χρωστάει και θα μας το δώσει στη συνέχεια, είμαι σίγουρος για αυτό. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και έχουμε καλύψει πολλή από την απόσταση που μας χώριζε από τις άλλες ομάδες. Παραμένει το γεγονός ότι είμαστε χωρίς νίκη όμως και για αυτό χρειάζεται να κερδίσουμε κάποιο ματς για ψυχολογικούς κυρίως λόγους».

Κατ’ αρχήν να πούμε ότι με την ήττα του ΝΟΛ, την μακράν πιο άδικη της φετινής χρονιάς, τελείωσε και η σειρά των αγώνων με τη ΝΕΠ η οποία επικράτησε με 2 – 0 νίκες και έτσι θα πάει στην επόμενη φάση με 1 βαθμό, ενώ ο ΝΟΛ θα έχει 0 βαθμούς, (επίσης το Ρέθυμνο θα έχει 6 και ο Νηρέας Χαλανδρίου 3), όταν θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της γ’ φάσης του πρωταθλήματος στις 9/2 μεταξύ των ομάδων για τις θέσεις 5 – 8,  όπου οι δύο πρώτες ομάδες αυτής της φάσης εξασφαλίζουν την παραμονή τους και οι δύο τελευταίες θα παίξουν πλέι άουτ παραμονής, στις δύο νίκες στις αρχές Μαϊου.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη ΝΕΠ οι παίκτριες του ΝΟΛ μετά από ένα αποκαρδιωτικό α’ ημίχρονο που έληξε 1 – 7, έκαναν την ολική επαναφορά στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισαν 8 – 8 και 9 – 9 και έχασαν στο φινάλε του τρίτου και του τέταρτου οκταλέπτου μοναδικές ευκαιρίες με τις Τοκίνι και Κους για να πάρουν τη νίκη, (να σημειώσουμε πως πέραν αυτών η Κους έχασε πέναλτυ στην αρχή του αγώνα, ενώ της ακυρώθηκε γκολ στο γ’ οκτάλεπτο, με το σκορ 6-7, – οι διαιτητές είπαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή! – όπως και της Τοκίνι στο δ’ οκτάλεπτο, ως επιθετικό φάουλ, με το σκορ 9 – 9!).

Στα πέναλτυ οι περίπου 150 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, είδαν ένα ανεπανάληπτο θρίλερ, καθώς μετά τα πρώτα πέντε πέναλτυ το σκορ ήταν 4 – 4, εν συνεχεία έγινε 5 – 5 και μετά… χάθηκαν και τα έξι συνεχόμενα πέναλτυ από τις δύο ομάδες!!! Δεδομένου ότι η ΝΕΠ εκτελούσε πρώτη, γίνεται αντιληπτό πως οι παίκτριες του ΝΟΛ είχαν τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι!

Πάντως συνολικά ο ΝΟΛ του δευτέρου ημιχρόνου δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε στη μάχη της παραμονής και δικαίως ο τεχνικός του αισιοδοξεί…

Οκτάλεπτα: 1-4, 0-3, 7-1, 1-1, 7-8 (πέναλτυ).

ΝΟΛ: Καζάνα, Τουλουμτζίδου 2, Κους 7, Πατούνα 1, Τσιγαρίδα 3, Τοκίνι 1, Χασιώτη 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Κυροδήμου, Ν. Μπαλάτσα, Γούλα, Μιγδάνη, Λαμπρονίκου, Σαμαρά.

ΝΕΠ: Ανδρουτσέλη 5, Μπιτσάκου 7, Μανέτα 1, Μιχαλήτσιου 2, Τσιμάρα Ευφ. 1, Τσιμάρα Ευδ. 1

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις