ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Επιδειξίας έχει αναστατώσει γειτονιά στον Βόλο. Που «χτυπάει», τι λέει η Αστυνομία

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της συνοικίας της Χιλιαδούς στον Βόλο από την παρουσία ενός επιδειξία στην περιοχή. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν στην Αστυνομία ένας μεσήλικας με καφετί παλτό και μπλε φόρμα, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο -πιθανότατα μαχαίρι- κυκλοφορεί στο Αθλητικό Κέντρο «Άσυλο» επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr.

Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι εμφανίζεται την τελευταία εβδομάδα, κυρίως τις απογευματινές ώρες, όταν σκοτεινιάζει. Στο σημείο βρίσκονται καθημερινά πολλά παιδιά, γυναίκες και άνδρες οι οποίοι γυμνάζονται στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο. Χθες μάλιστα, οι κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία, περιπολικό της οποία έφτασε στο σημείο, αλλά ο επιδειξίας είχε προλάβει να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του και χάθηκε στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είναι η πρώτη φορά στον Βόλο που εμφανίζεται επιδειξίας. Έχουν αναφερθεί περιστατικά και σε άλλες γειτονιές, ενώ οι καταγγελίες κάθε φορά αξιοποιούνται. Πριν από έναν χρόνο μάλιστα ένας άνδρας είχε συλληφθεί.

TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις