ΛΑΡΙΣΑ

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για το Γεωργικό Συνεταιρισμό Χάλκης (φωτό)

Σε μια λαμπρή βραδιά ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Χάλκης “Η Αλλυλεγγύη”, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Πέμπτη το απόγευμα 17/1/2019 στην καφετέρια ΠΙΑΤΣΑ στη πλατεία Χάλκης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν μέλη και φίλοι του Συνεταιρισμού.

Ξεχωριστή πινελιά στη βραδιά αποτέλεσε η πρωτοβουλία της διοίκησης να βραβεύσει με τιμητικές πλακέτες τους 5 παλαιότερους εν ενεργεία συνεταίρους για την πολυετή και ανιδιοτελή συνεργασία τους με το Συνεταιρισμό μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα τους κυρίους Κουτσαμπέλα Αθανάσιο, Μετσοβίτη Αθανάσιο, Σουλιώτη Δημήτριο , Βογιατζή Νικόλαο και Ρίζο Ευάγγελο.

Ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Χάλκης “Η Αλλυλεγγύη” λειτουργεί στη Χάλκη Λάρισας από το 1947 με εγγεγραμμένα 185 μέλη εκ των οποίων τα 120 είναι ενεργά και με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό νεοεισερχόμενων μελών

Η ομόνοια των μελών, η εποικοδομητική συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικού επέφεραν θετικούς ισολογισμούς, τις βέλτιστες τιμές αγροτικών προ’ι’όντων όπως και το συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών .

Εντός του Συνεταιρισμού λειτουργούν αναγνωρισμένες ομάδες δημητριακών και οπωροκηπευτικών με εγκεκριμένα επιχειρησιακά προγράμματα .

Η βραδιά έκλεισε με τις ευχές των προαναφερόμενων βραβευθέντων για καλή, εποικοδομητική και παραγωγική χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις