ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ακατάλληλο sms της Γελένα στον Βράνιες (φωτο)

Νέες εξελίξεις στο ερωτικό σκάνδαλο που συγκλονίζει την Σερβία, τη Βοσνία, αλλά και την… Ελλάδα.

Σερβική ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα μήνυμα της Γελένα Καρλέουσα προς τον Όγκνιεν Βράνιες μετά από ένα ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν επισκεφτεί την Ακρόπολη.

Στο sms η Σέρβα τραγουδίστρια γράφει στον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό: «Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κ@@ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα.

Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκύλα σου και να με παίζεις περισσότερο».

Αν μη τι άλλο, αναμένονται πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Βράνιες να στέλνει περίπου 40 sms τη μέρα στη γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς, ενώ της είχε στείλει και 1009 τριαντάφυλλα.

Δείτε το sms:

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις