ΛΑΡΙΣΑ

“Έφυγαν” από τη ζωή εννέα Λαρισαίοι

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 72 ετών η Ζωή (Ζιζή) Λαζοπούλου – Ακριβούλη, συνταξιούχος νηπιαγωγός, στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 75 ετών ο Αθανάσιος Άλφας, στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 75 ετών ο Ιωάννης Καρπούζας, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε η Σταυρούλα Ζαχαράκη, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 81 ετών ο Αθανάσιος Γ. Κερμελιώτης, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Αμυγδαλή Αγιάς.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 85 ετών ο Γεώργιος Γκόγκος, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 86 ετών ο Γεώργιος Καραβασίλης, συνταξιούχος δικαστικός επιμελητής, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Λάρισα.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 89 ετών η Κυριακή Ντεντούδη, στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια και ανίψια.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 99 ετών η Χρυσάνθη Μπουραζά του Λάμπρου, στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κερασιά Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις