ΛΑΡΙΣΑ

Νέα διαμαρτυρία με συνθήματα και πορεία στο γραφείο του Κόκκαλη και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα (φωτο)

Αμέσως μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το απόγευμα της Τετάρτης για την ελληνικότητα της Μακεδονίας από την πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία, το ίδιο πλήθος του κόσμου κατευθύνθηκε με πορεία προς το γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη στην Βενιζέλου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μαζί τους μερίδα πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη του «Μακεδονικού Συνδέσμου Ελληνιστικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Η διαμαρτυρία έγινε παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης. Οι πολίτες αφού επανέλαβαν τα συνθήματα που φώναξαν και στην διαμαρτυρία της περασμένης Δευτέρας και κάλεσαν την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την κατεύθυνση που ακολουθεί στο συγκεκριμένο θέμα και να ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενέκριναν μεταξύ τους ψήφισμα το οποίο και τοιχοκόλλησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας του γραφείου του κ. Κόκκαλη. Το γραφείο να σημειώσουμε πως ήταν για μια ακόμη φορά κλειστό.

Αφού οι παραβρισκόμενοι έψαλλαν τη «Υπερμάχω» και τον Εθνικό Ύμνο, κατευθύνθηκαν με μορφή πορείας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα προκειμένου να τοιχοκολλήσουν και εκεί το ψήφισμα τους.

Πρωτοστάτης στην εκδήλωση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος.

Αύριο και πάλι στις 8 το βράδυ έδωσαν νέο “ραντεβού” για νέα διαμαρτυρία που θα ξεκινήσει από την σκεπαστή αγορά στη Νεάπολη για να καταλήξει στην Κεντρική πλατεία.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις