ΛΑΡΙΣΑ

Στο Σοφό ο Μούσιος – Σύντομα το όνομα του συνδυασμού

Ανεβάζει «στροφές» ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος, εντείνοντας τις επαφές του για τη συγκρότηση ενός ισχυρού αυτοδιοικητικού συνδυασμού. Σε καθημερινή βάση επισκέπτεται χωριά του Δήμου Κιλελέρ όπου συζητά με τους κατοίκους καταγράφοντας τα προβλήματα και τις προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Το βράδυ της Κυριακής συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του o υποψήφιος Δήμαρχος βρέθηκε στο Σοφό όπου μίλησε με πολύ κόσμο παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία και τις αρχές , που διέπουν την πολιτική πρακτική του ιδίου και των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι με τη νέα δομή της Αυτοδιοίκησης, που φέρνει ο «Κλεισθένης», οι συναινέσεις και οι συνεργασίες είναι αναγκαίες περισσότερο από ποτέ. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι ο ίδιος δεν αποκλείει κανέναν και δεν ξεχωρίζει τους δημότες σε «δικά μας» και «δικά τους» παιδιά.

Ήδη, πριν τις γιορτές, έχει συγκροτηθεί μία «ομάδα κρούσης» στο πλευρό του Θανάση Μούσιου από στελέχη και υποψήφιους του συνδυασμού, που εργάζονται για τη συγκρότηση ενός ρεαλιστικού προγράμματος θέσεων και έργων, το οποίο να απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τόσο το όνομα όσο και το έμβλημα του συνδυασμού. Εξάλλου, συνεχείς είναι συναντήσεις με δημότες, που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο χωριό τους και στον Δήμο Κιλελέρ συνολικά και εκφράζουν τη διάθεσή τους να ενταχθούν στο συνδυασμού του κ. Μούσιου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις