ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα η 5η Φιλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων Θεσσαλίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο  12/01/2018 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 5η Φιλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων Θεσσαλίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στα γραφεία μας στην Λάρισα.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι α) ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρος της Τ.Δ. Ηρακλείου κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α β) τριμελής αντιπροσωπεία από την Τ.Δ. Καρδίτσας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Ζαρχανή Γεώργιο, γ) τριμελής αντιπροσωπεία από την Τ.Δ. Μαγνησίας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Καρκάλη Στέφανο, δ) ο Γ.Γ. της Τ.Δ. Τρικάλων κ. Δραγούτσος Βασίλειος με τον Αν.Ταμία κ. Φλόκα Ιωάννη, και ε) σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Λάρισας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Καλαμπούκα Αχιλλέα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης επικυρώθηκαν αποφάσεις προηγούμενων φιλικών συναντήσεων, συζητήθηκαν  σειρά ζητημάτων και κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν κοινές δράσεις μεταξύ των Τοπικών Διοικήσεων, ώστε να  συμβάλλουμε ουσιαστικά σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της περιοχής, προωθώντας και προβάλλοντας έτσι το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας και δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο Αστυνομικός είναι δίπλα στον πολίτη, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας του, αλλά και έξω από αυτή.

Ακολούθως επισκεφθήκαμε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, Α/Δ΄ κ. Σκριάπα Ιωάννη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις μας, δηλώνοντας υποστηρικτής και αρωγός, κατά το μέτρο του δυνατού, των προσπαθειών μας.

Μετά το πέρας των εργασιών της Φιλικής Συνάντησης, o Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ. Λάρισας ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους για την παρουσία τους και ακολούθως γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής, όπου κόπηκε η Βασιλόπιτα της Τοπικής μας, με τυχερό τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αποστόλου Κων/νο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις