ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 28ης Οκτωβρίου λόγω έργων της ΔΕΥΑΛ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η αστυνομία στην οδό 28ης Οκτωβρίου, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ανωτέρω οδό, από τη συμβολή της οδό Μανδηλαρά έως τη συμβολή xng με την οδό Ηπείρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στα πλαίσια του έργου «14/17 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΔΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ» της και σε εκτέλεση της ανωτέρω (3) σχετικής εγκριτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας / Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας, για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών, ήτοι από την Τετάρτη (16-01-2019) έως και την Πέμπτη (14-02-2019).

Ειδικότερα:

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ:

β) Διασταύρωση (Συμβολή των οδών 28ns Οκωβρίου -Μανδηλαρά.
Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στη συμβολή των οδών 28ς Οκτω-βρίου, στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Λάμπρου Κατσώνη – Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή των οδών 28ns Οκτωβρίου -Μανδηλαρά και στο τμή¬μα της οδού 28ns Οκτωβρίου από την συμβολή των οδών 28ns Οκτωβρίου – Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου. (Ρ-8, Ρ-49, Ρ-50δ, Ρ-50α, Π-25).
ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ

Από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου.
Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού 28ns Οκτω¬βρίου από την οδό Μανδηλαρά έως τν οδό Ηπείρου. (Ρ-8, Ρ-50δ, Ρ-49).

2. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων Θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληρρφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις