ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Το σήκωσε» μέσα στον Παλαμά ο Φιλαθλητικός Λάρισας (φωτό)

Κυπελλούχος στέφθηκε, σε ένα κατάμεστο γήπεδο,στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά, το βράδυ του Σαββάτου ο Φιλαθλητικός Λάρισας ο οποίος κατάφερε να υποτάξει τον ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0 σετ και να «σηκώσει» το τρόπαιο στον τελικό της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιόβτσεβ παρόλο που στο πρώτο σετ ήταν πίσω στο σκορ με εννιά πόντους (7-16), κατάφερε να ισοφαρίσει και τελικά να κερδίσει το σετ με 25-18.

Στο 2ο (26-13) και στο 3ο (25-20) σετ η ομάδα του Φιλαθλητικού ήταν εμφανώς καλύτερη και είχε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με αποτέλεσμα να κατορθώσει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να κατακτήσει την κορυφή σε ότι αφορά την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Χρήστος Χλωρός και Μάκης Κατσιούλης 

Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-20

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ιόβτσεβ): Κουτρουμπή Α. , Κουτρουμπή Ε. , Κουμπούρα, Βαιοπούλου, Μπίλλη, Ξάνθη Π. , Γαργάλα, Τζήκα, Σεκλειζιώτη, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννη, Χατζηελευθερίου, Παραφέστα, Κούγκα 

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλεξίου, Χαβρουζάς): Κωνσταντίνου, Φερμελή, Κανιούρα, Χριστοδούλου, Παπαγιώργου, Κανάκη, Κουρκούτη, Παπασακελλαρίου, Κρεμμυδιώτη, Αναστασιάδη, Βαλληνδρα, Παπαντώνη, Τεντολούρη, Νικολάου

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις