ΛΑΡΙΣΑ

Ο δήμος Λαρισαίων τίμησε την προσφορά και της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Λάρισας

Τιμητική εκδήλωση για τους φορείς που στηρίζουν και συνεισφέρουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας. Εντεταλμένος σύμβουλος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ο συνάδελφός μας Σγος ε.α. κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Ανάμεσα στους τιμηθέντες ήταν και η ΕΑΑΑ παράρτημα Λάρισας που έχει συνεισφέρει επανειλημμένα στις πρωτοβουλίες του Δήμου για την ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που βιώνουν μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Το Παράρτημα Λάρισας με τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές του δράσεις έχει συνδράμει πολλές φορές στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Λάρισας, τα Συσσίτια απόρων «Ὁ Ἐπιούσιος» της Μητρόπολης Λάρισας, το φιλανθρωπικό σωματείο «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ» που προσφέρει μέσω του παιδικού σταθμού μια ζεστή αγκαλιά για άπορα παιδιά, διάφορα ιδρύματα όπως το Κρίκειο και το Χαμόγελο του παιδιού, μεμονωμένες οικογένειες ενώ πρόσφερε υποστήριξη και ενίσχυση σχολείων της Βορείας Ηπείρου.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από βάθος καρδίας τα μέλη μας και ιδιαίτερα τις κυρίες που όλα αυτά τα χρόνια με την ευαισθησία που τους διακρίνει και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που τους διακατέχει είχαν με την προσφορά τους τη δική τους συμβολή στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Ο τιμητικός ΕΠΑΙΝΟΣ τους ανήκει ολοκληρωτικά, υποκλινόμαστε στα φιλανθρωπικά τους αισθήματα και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις