Παρασκήνιο

Κάθε (πολιτικής) καρυδιάς καρύδι στον Βενιζέλο

Υπερκομματική, όπως αναμενόταν, η χθεσινή εκδήλωση του Ευαγγέλου Βενιζέλου στη Λάρισα. Δεν ήταν μόνο οι «θεσμικοί», δηλαδή οι κ.κ. Αγοραστός, Καραλαριώτου, Τζανακούλης, Μαμακος αλλά και αλλά στελέχη της τοπικής ΝΔ, ενώ παρούσα και η Αθηνά Σιαφαρικα, η οποία αναμένεται να είναι εκ των νέων προσώπων του “γαλάζιου” ψηφοδελτίου.

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ξενοδοχείο περίμεναν και υποδέχθηκαν στις 15.30 το μεσημέρι, οι πιστοί εδώ και χρόνια πολιτικοί του φίλοι στη Λάρισα Γιάννης Μητάκος, Κώστας Καραμπάτσας, Λάζαρος Μακρής , Κώστας Σάββας, Γιώργος Χατζής, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Β. Γιαννούλας και η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λ. Λιακούλη και είχαν μια εφ’ όλης της ύλης προσέγγιση για τα κεντρικά και τα τοπικά πολιτικά δρώμενα.

Αργότερα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βγήκε στη Λάρισα για ένα ελαφρύ γεύμα, συνοδευόμενος από τη γυναίκα και την κόρη του, τον Λευτέρη Κουσουλη και τον Ανδρέα Γιουρμετακη, ενώ στα μετόπισθεν παρέμεινε ο Κώστας Σάββας ο οποίος δεν ησύχασε ούτε δευτερόλεπτο, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, όπου η ικανοποίηση είχε ζωγραφιστεί έκδηλη στο πρόσωπο του.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις