ΛΑΡΙΣΑ

Επιστολή Γαβρόγλου στον Μαμούρη για το θέμα των Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ

Έπειτα από τις διεξοδικές συζητήσεις κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και τις πιέσεις που άσκησε η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά, καθώς και άλλοι βουλευτές και άλλων κομμάτων, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζήση Μαμούρη, για το ζήτημα που έχει προκύψει με το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Θεσσαλίας:

Αναλυτικά η επιστολή: “Αγαπητέ κ. Πρύτανη,

Στη διάρκεια των συζητήσεων για το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ορισμένοι βουλευτές επιχειρηματολόγησαν υπέρ της συνέχειας λειτουργίας του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και μετά την μεταβατική περίοδο.

Μάλιστα η κ. Άννα Βαγενά μου κατέθεσε και ένα υπόμνημα.

Άκουσα, βέβαια, και κατατέθηκαν στα πρακτικά η επιχειρηματολογία της Συγκλήτου σας για το μέλλον του συγκεκριμένου Τμήματος.

Θα σας παρακαλούσα να θέσετε προς συζήτηση το θέμα αυτό είτε στο Πρυτανικό Συμβούλιο είτε στη Σύγκλητο, με την πρόσθετη επιχειρηματολογία της κ. Βαγενά που θα σας αποσταλεί, και να με ενημερώσετε για την πρόταση σας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις