ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συνοδεία… περιπολικού της Αστυνομίας οι μαθητές σε σχολείο του Βόλου (φωτο)

Ένας ακήρυχτος πόλεμος έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ γονέων των 6ου Νηπιαγωγείου, του 8ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Γυμνασίου στην οδό Αγγελέτου στη Ν. Ιωνία.
Ο συγκεκριμένος δρόμος, μετά από αίτημα των γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου, με τον φόβο ατυχήματος των διερχόμενων αυτοκινήτων έχει χαρακτηριστεί πεζόδρομος.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί όλους τους γονείς που πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο για να κατευθυνθούν στο τέρμα της Κυρίλλου και από εκεί στην ΜΕΤΚΑ για να βγούνε κέντρο, εξυπηρετεί αυτοκίνητα τροφοδοσίας επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ακόμη και τα απορριμματοφόρα του Δήμου, που θέλουν να στρίψουν από την Ευσταθιάδη προς Αγγελέτου και να προωθηθούν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Πρόσφατα μπήκαν κορύνες, οι οποίες και κόπηκαν για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διέλευση των οχημάτων.
Σήμερα όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι και οι γονείς από τις 7.30 το πρωί, κάλεσαν την Αστυνομία, που τοποθέτησε κατά μήκος της Αγγελέτου κορδέλες και έκλεισαν τις διόδους με κάδους απορριμμάτων και περιπολικό, ώστε να αποκλείσουν το δρόμο!
Έτσι τα νήπια, αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές έπρεπε να περάσουν από τα…οδοφράγματα για να πάνε στα σχολεία τους, ενώ δημιουργήθηκε ένα ατέλειωτο κυκλοφοριακό κομφούζιο από οδηγούς απορριμματοφόρων, φορτηγών, αυτοκινήτων που ήθελαν να μεταβούν στις εργασίες τους. Άλυτος γρίφος!

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις