ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πάνω από 35 Λαρισαίοι στο νοσοκομείο από πτώσεις λόγω του παγετού!

Ενώπιον πρωτοφανών καταστάσεων βρέθηκαν αντιμέτωποι οι διασώστες του ΕΚΑΒ στη Λάρισα από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και η βροχή που διαδέχθηκε τις χιονοπτώσεις στην πόλη, μετέτρεψε δρόμους και πεζοδρόμους σε ένα απέραντο παγοδρόμιο.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ που φιλοξενείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο να πάρει «φωτιά», από κλήσεις Λαρισαίων που ζητούσαν βοήθεια λόγω πτώσεων ή λόγω τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννης Γούλας, «περισσότεροι από 35 πολίτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία της Λάρισας, με ορθοπεδικά προβλήματα και με χτυπήματα στο κεφάλι λόγω της ολισθηρότητας από τον παγετό».  Ευτυχώς κατά τον κ. Γούλα, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό σοβαρού τραυματισμού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας

Αντίστοιχα, σημείωσε πως κατακόρυφη άνοδο καταγράφηκε και στα τροχαία ατυχήματα σε όλο το νομό, λόγω του παγετού στο οδικό δίκτυο.

Όλα τα παραπάνω κατά τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, «είχαν ως αποτέλεσμα να τριπλασιαστεί ο όγκος της δουλειάς μέσα στην περίοδο των εορτών, μία περίοδο που θυμίζω πως και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, όπως όλοι, έπρεπε να πάρουν την άδειά τους για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους. Παρά τις δύσκολες συνθήκες όμως με τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, ιδίως αυτό της παγωμένης βροχής, το προσωπικό ανταπεξήλθε στο ακέραιο».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις