ΑΡΘΡΑ

Το κρυφό σχέδιο των Γερμανών για τη Μακεδονία

Άρθρο του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β. ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗ (οικονομολόγου)

(ανοικτή επιστολή προς όλους τους πολίτες της χώρας μας)

Σκοπός του άρθρου:

Σκοπός του παρόντος είναι η πρόληψη μιας νέας Εθνικής Καταστροφής, ομότιμης αυτής της Μικρασιατικής.

Για να προλάβουμε το κακό πρέπει να καταλάβουμε ποιο είναι το κρυφό σχέδιο των Γερμανών, οι οποίοι ιστορικά αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή έναντι της χώρας μας, συναγωνιζόμενοι αυτής των ανατολικών γειτόνων μας.

Στο παρόν δεν μιλώ πολιτικά, ούτε θέλω να υποστηρίξω τις θέσεις κάποιου πολιτικού Κόμματος, αλλά η φωνή μου βγαίνει μέσα από την ψυχή μου από πατριωτικό ένστικτο και πιστεύω ν’ αγγίξει, έστω και την τελευταία στιγμή, Κυβερνητικά αυτιά και μάτια, ώστε ν’ αποφύγουμε τα χειρότερα.

Τι θέλουν οι Γερμανοί

Οι Γερμανοί εξασφάλισαν την κυριαρχία τους στη λεγόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, που πλέον έχει απομακρυνθεί από τις ιδρυτικές της αξίες κι έτσι πήραν τη ”ρεβάνς” της ήττας που υπέστησαν στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο

Έτσι αφού πέτυχαν σε συνεργασία με ντόπιους πρόθυμους μέσω του Γερμανικού τραπεζικού κατεστημένου τους , να μας ”υποδουλώσουν” με κατασκευασμένο ψεύτικο χρέος και εθνική πτώχευση, τώρα επιχειρούν να μοιράσουν τα λάφυρα!

Πρώτη στα σχέδιά τους είναι η αρπαγή της Βόρειας Ελλάδας μέσω του κρατιδίου των Σκοπίων, που ο Κροάτης Τίτο ονόμασε Μακεδονία για να εξυπηρετήσει τις δικές του βλέψεις!

Για το σκοπό αυτό μετά την επικύρωση της λεγόμενης ”Συμφωνίας των Πρεσπών” και την ονομασία των Σκοπίων σαν ”Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” ΑΜΕΣΑ θα εγείρουν την ”αναγκαιότητα δημιουργίας Ενιαίου Μακεδονικού Κράτους” με την ένωση της νεόκοπης ” Βόρειας Μακεδονίας” με τη λοιπή Μακεδονία!!

Και για το σκοπό αυτό δεν θα στείλουν αυτή τη φορά τα ”πάντσερ” ούτε τα ”στούκας”, ούτε τους συνεργάτες τους σλαβοκομιτατζίδες.

ΘΑ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ τον ίδιο τον Ελληνικό λαό με ”γενναίες” παροχές και θα του πουν:

”” Τ ο Νέο Ενιαίο Μακεδονικό Κράτος”” που θα προκύψει από την ένωση όλης της Γεωγραφικής Ενότητας της Μακεδονίας και της Θράκης συμπεριλαμβανομένης, που θα κατοικείται από Έλληνες, σλάβους, αλβανούς, τούρκους βούλγαρους, ρομά, αλλά και τούς μετανάστες που ήδη έχουν εισρεύσει στη Χώρα μας και θα μεταφερθούν εκεί, θα είναι ένα νέο Κράτος που θα ξεκινήσει από την αρχή με ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ, με φορολογικό συντελεστή στο 10% , με ΦΠΑ 6% και με φουλ επιδοτούμενα αναπτυξιακά προγράμματα. Δεν θα έχει στρατό, συνεπώς με μηδέν στρατιωτικές δαπάνες και θα γίνει μια Νέα Ελβετία των Βαλκανίων, όπου θα εγκατασταθούν νέες βιομηχανικές μονάδες, νέες επιχειρήσεις όλων των κλάδων και του τουρισμού, ώστε να εκμεταλλευτούν τους πόρους του τόπου κι όπου το χρήμα θα ρέει άφθονο και φυσικά θε τελεί υπό τον απόλυτο έλεγχο των Γερμανών.

Μάλιστα δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν και δημοψήφισμα γι’ αυτό τον λόγο σ’ ‘όλη τη γεωγραφική ενότητα της Μακεδονίας με το παραπάνω δέλεαρ!

Έτσι πιστεύουν ότι θα δελεάσουν και θ αναγκάσουν τον Ελληνικό Πληθυσμό να συναινέσει εκούσια, με αποτέλεσμα να συρρικνώσουν την πατρίδα μας και να χρεώσουν το όλο ενορχηστρωμένο εγχείρημά τους στην Ελληνική Αριστερά, η οποία και θα χρεωθεί ολοκληρωτικά την ήττα και θα τελειώσει ιστορικά, αφού ήδη είναι ”χρεωμένη” με τον εμφύλιο σπαραγμό…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έστω και την ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ξανασκεφθείτε το κι αφού τόσο πολύ το επιθυμείτε να περάσετε την εν λόγω συμφωνία, μη τούς χαρίζετε τουλάχιστον το ΟΝΟΜΑ. και περάστε το “ΝΟνΟΜΑΟΕϋΟΝΙΑ”.

Όμως το πιο τίμιο είναι για το θέμα αυτό ν ‘αποφανθεί ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.. Προσοχή Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΝΙΚΟΣ Β. ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 6/1/2019

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις