ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αρχές Ιανουαρίου έρχονται οι ανακοινώσεις της Ν.Δ. για το ψηφοδέλτιο της Λάρισας – Αυτοί είναι οι 10 από τους 11

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στις αρχές του 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει και τις  πρώτες λίστες υποψηφίων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 10η Ιανουαρίου, με τις πληροφορίες να θέλουν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να δίνει στη δημοσιότητα σημειολογικά, είτε ονόματα γυναικών που θα στελεχώσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, είτε υποψηφίων που δεν έχουν εμπλακεί ξανά με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Σ’ αυτό ακριβώς το σκεπτικό, στη Λάρισα αναμένεται να δούμε εντός λίστας την 30χρονη δικηγόρο Αθηνά Σιαφαρίκα και τον καθηγητή ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θεόφιλο Καραχάλιο.

Στα παραπάνω δύο ονόματα προστίθενται επτά συν ένα «βέβαια», ενώ αναμένεται να μείνει για την τελική ευθεία μία κενή θέση στην ενδεκάδα του ψηφοδελτίου της Λάρισας.

Έτσι, η υπόλοιπη λίστα απαρτίζεται από τους νυν βουλευτές Χρήστο Κέλλα, Μάξιμο Χαρακόπουλο και Γιώργο Κατσιαντώνη, τον πρώην δήμαρχο Λάρισας Κώστα Τζανακούλη, την δικηγόρο Στέλλα Μπίζιου, τον μοριακό βιολόγο Γιώργο Καραβάνα, την ειδική παιδαγωγό Θεοδώρα Κάλλα και πιθανότατα τον εκπαιδευτικό Γιώργο Αδαμούλη.

Με την επιφύλαξη του απροόπτου βέβαια, που νομοτελειακά γεννά ο συνωστισμός προσώπων που είτε αυτοπροτείνονται, είτε ασκούν πιέσεις για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο…

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις