ΕΙΚΟΝΕΣΛΑΡΙΣΑ

Λαμπερή βραδιά για τα 20 χρόνια της “Δημιουργική Α.Ε.” στη Λάρισα – Δείτε φωτορεπορτάζ

Με τη συμπλήρωση 20 χρόνων δημιουργικής δράσης στον χώρο του Real Estate και των Κατασκευών, η Δημιουργική Α.Ε. πραγματοποίησε χθες Πέμπτη cocktail party στο χώρο του Epicure 5.

Πλήθος επωνύμων Λαρισαίων, φίλων και συνεργατών έδωσαν το ραντεβού σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων o περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο πρώην δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, η πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Ελένη Παναρίτη, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου.

Η “Δημιουργική ΑΕ” ιδρύθηκε το 1998 από τους Κωνσταντίνο και Γεώργιο Γουργιώτη και δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων, στην κατασκευή και την οργάνωση οικιστικών, εμπορικών και τουριστικών εγκαταστάσεων, οικοδομώντας βασιζόμενη στην άριστη τεχνική κατάρτιση και ικανότητα των στελεχών της και των συνεργατών της.

Κατά την μακρόχρονη δραστηριοποίηση της εταιρίας, έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία μια πλειάδα κατασκευαστικών έργων. Τα έργα της επιδεικνύουν πρωτοποριακό σχεδιασμό, ποιοτική αρχιτεκτονική, λειτουργικότητα και διαχρονικότητα. Η μακρόχρονη παρουσία της στον κατασκευαστικό χώρο και στη διαχείριση ακινήτων της έχει εφοδιάσει με οργανωτικές ικανότητες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας κατασκευών.

Μέχρι σήμερα  έχει κατασκευάσει και διαχειρίζεται ένα σύνολο 40 περίπου ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η κατασκευαστική της δραστηριότητα ξεπερνά σε έκταση τα 50.000 τμ και αφορά κατοικίες, αποθηκευτικούς χώρους και εμπορικά κτίρια.

Η εταιρία ειδικεύεται στον τομέα της κατασκευής και διαχείρισης ακινήτων, από το στάδιο της δημιουργίας, του σχεδιασμού και της έκδοσης αδειών έως την συνολική διαχείριση του έργου και την τελική πώληση μέσω οργανωμένων και αποτελεσματικών πρακτικών διαχείρισης.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις