ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χειροπέδες σε 44χρονη που έβγαζε στο… “κλαρί” 27χρονη στη Λάρισα!

Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 44χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, η 44χρονη προήγαγε στην πορνεία 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο δράστιδες.

Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή της 44χρονης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 27χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις