ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το βράδυ που δεν κοιμήθηκε ο Καλογιάννης…

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Λαρισαίων:

«Όταν ήταν να δοθεί στην κυκλοφορία η Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν δηλαδή το πρώτο ταξί θα ξεκινούσε τη διέλευση της νέας οδού, το προηγούμενο βράδυ έμεινα άυπνος…», είπε ο ίδιος, μεταφέροντας το αίσθημα της ευθύνης που πάντα υπάρχει σε εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις οι οποίες αλλάζουν είτε λιγότερο, είτε περισσότερο, την καθημερινότητα των πολιτών.

Μπορεί ο ίδιος ο Καλογιάννης να επισημαίνει πάντα όταν του δίνεται η ευκαιρία πως «αυτό που βλέπουν τώρα οι Λαρισαίοι και ευχαριστιούνται, δηλαδή την μεταμόρφωση της Μ. Αλεξάνδρου, της Βενιζέλου και της Φιλελλήνων, είναι το 1/50 του συνολικότερου σχεδιασμού της δημοτικής αρχής», ωστόσο  ο ίδιος γνώριζε καλύτερα από τον καθένα πως αν το στοίχημα δεν κερδηθεί στην καθημερινότητα, με τον πρώτο δρόμο σε λειτουργία, τότε υπήρχε μεγάλος κίνδυνος όλα να τιναχθούν στον αέρα.

Εξ ου και η αυπνία, η οποία, αν μη τι άλλο, δείχνει πως αυτά που για όλους εμάς μπορεί να είναι «καθημερινότητα» και εύκολα σε κριτική, για αυτούς που λαμβάνουν αποφάσεις, μπορεί κάποιες φορές να είναι «ασήκωτα»…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις