ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα VICTORIA CINEMAS στη Λάρισα

VICTORIA CINEMAS

Τέρμα Κούμα & Λάμπρου Κατσώνη 20

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 2410 230707

και στο www.victoria-cinema.gr

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 20/12/2018 –26/12/2018

THE BACHELOR 3

Κατηγορία : Κωμωδία

Σκηνοθεσία :Τζέιμς Γουάν

Πρωταγωνιστούν :Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ανήμερα Χριστουγέννων! 25/12 & 26/12 στις 18:30, 19:15, 20:10, 21:30, 22:30

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει…

Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ – MARY POPPINS RETURNS

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Ρομπ Μάρσαλ

Πρωταγωνιστούν : Έμιλι Μπλαντ, Λιν Μάνουελ Μιράντα, Μπεν Γουίσοου, Έμιλι Μόρτιμερ, Ντικ Βαν Ντάικ, Άντζελα Λάνσμπερι, Τζούλι Γουόλτερς, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ..

Στα Ελληνικά: Από Πέμπτη έως Δευτέρα στις 17:15, Τρίτη & Τετάρτη στις 17:45 & από Παρασκευή έως Δευτέρα στις 20:00. Κυριακή πρωί (23/12) στις 11:30.

Με Υπότιτλους: Από Πέμπτη έως Δευτέρα στις 20:30 κα Τρίτη & Τετάρτη στις 20:45 &  Παρασκευή έως Δευτέρα στις 22:30.

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

BUMBLEBEE

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Τράβις Νάιτ

Πρωταγωνιστούν :Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Πάμελα Άντλον.

2D: Από Πέμπτη έως Δευτέρα στις 19:30 & 22:00, Τρίτη & Τετάρτη στις 19:45 & 23:00

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

AQUAMAN

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Τζέιμς Γουάν

Πρωταγωνιστούν :Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζιχάε, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Στέφεν Λανγκ.

2D: Από Πέμπτη έως Δευτέρα στις 19:45 & 22:30, Τρίτη & Τετάρτη στις 22:10.

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το “Aquaman”, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – WHITE FANG (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Αλεξάντρ Εσπιγκάρες

Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Στεφόπουλος, Νέστωρ Κοψίδας, Φώτης Πετρίδης, Σοφία Παναηλίδου, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Υφαντής, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μηλιός, Τάκης Σακελλαρίου, Κώστας Αποστολίδης.

Από Πέμπτη έως Δευτέρα στις 17:30 – Τετάρτη στις 16:00.

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

Ο ΓΚΡΙΝΤΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE GRINCH (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι

Ηθοποιοί (φωνές): Γιώργος Καπουτζίδης, Έφη Παπαθεοδώρου.

2D: Πέμπτη & Παρασκευή στις 18:30, Σάββατο στις 16:40 & 18:30, Κυριακή στις 11:30, 16:40, 18:30, Δευτέρα στις 16:40 & 18:30, Τρίτη στις 17:20, Τετάρτη στις 16:00 & 17:20.

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού.

SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Πίτερ Ράμσεϊ

Ηθοποιοί (φωνές): Κώστας Κουνέλας, Διονύσης Μακρής, Λίλα Μπακλέση, Νέστωρ Κοψιδάς, Φοίβος Ριμένας, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Φώτης Πετρίδης, Καλλιρόη Μυριάγκου.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 17:30 & Κυριακή πρωί στις 11:30

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του.

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΕΤΑΓΛ.) – RALPH BREAKS THE INTERNET (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Ηθοποιοί (φωνές): Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δανάη Σκιάδη, Όθων Μεταξάς, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Μήλιος, Ιφιγένεια Στάικου, Σοφία Τσάκα, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Βασίλης Αξιώτης.

2D: Τετάρτη 26/12 στις 16:10

Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

THE BACHELOR 3 – 27/12

ESCAPE ROOM – 3/1

ΓΟΥΙΛΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) – 3/1

ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ – 3/1

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις