ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα… ΣΥΡΙΖΑeconomics της δημοτικής αρχής

«Ψηφίσαμε εδώ μέσα την μείωση των δημοτικών τελών, ένα μέτρο, που ειδικά για τα νοικοκυριά, θα προσέφερε μια ανάσα σε δύσκολους, οικονομικά, καιρούς. Βλέπουμε όμως από την εκτέλεση του προϋπολογισμού, πως συνεχίζετε να εισπράττετε ακριβώς το ίδιο ποσό δημοτικών τελών που υπήρχε και πριν τη μείωση, ενώ έχετε προϋπολογίσει, ξανά, το ίδιο ποσό. Έχετε ταυτιστεί πλήρως με την λογική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Δήμαρχε, της κυβέρνησης που σας στηρίζει και στηρίζετε, γι’ αυτό και παρουσιάζετε μια εντελώς πλασματική εικόνα…»

Η Ρένα Καραλαριώτου σε «ολομέτωπη», πολιτικά, επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής, προσπαθώντας να ταυτίσει την αρχή Καλογιάννη με την κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές, η μάχη θα είναι (και) πολιτική, με σύγκρουση δυο εντελώς διαφορετικών κοσμοθεωριών.

Αυτό φάνηκε άλλωστε ξεκάθαρα και στο γενικό πολιτικό πλαίσιο που χρησιμοποίησαν οι δυο «αντίπαλοι» χθες βράδυ στη συνεδρίαση του ΔΣ επί του προϋπολογισμού. Ο μεν Καλογιάννης ανέπτυξε το όραμά του για μια Λάρισα των επόμενων γενεών, μέσω της ολοκλήρωσης του ΣΒΑΚ, η δε Καραλαριώτου, αφού επεσήμανε πως και η ίδια ψήφισε τις αλλαγές, μίλησε για «εξωστρέφεια, επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη», δίνοντας ένα όραμα που θέλει τη Λάρισα «δυναμική».

Μένει και τα δυο «οράματα» να εξειδικευτούν στον δρόμο προς τις κάλπες, αμπαλαρισμένα, φυσικά, με δυο διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις