ΛΑΡΙΣΑ

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων στο Πάρκο των Ευχών

Τα Κέντρα δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων  ετοίμασαν για τα παιδιά της πόλης και το αγαπημένο το Πάρκο των Ευχών  ένα μοναδικό θεατρικό δρώμενο με πολλές εκπλήξεις.   Με τρεις  επαναλαμβανόμενες δράσεις, οι μόδιστροι – ξωτικά του Αη Βασίλη ζήτησαν από τα παιδιά  τις ιδέες τους για μια νέα ξεχωριστή  στολή.  Τι θα φορέσει αλήθεια φέτος ο Αη Βασίλης; Με τι ρούχα θα τρυπώσει στα σπιτικά για να  μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά; Τα σκανταλιάρικα ξωτικά επιμένουν πως όλοι βαρέθηκαν την κόκκινη  στολή και πρέπει να την αλλάξει. Θα είναι μήπως ροζ; Μπλε; Κίτρινη;  Με ρίγες, με γυαλιά, με καπέλο;  Μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, ζωγραφιές και  δύσκολους διαγωνισμούς τα παιδιά βρίσκουν τη λύση και η μυστική αποστολή  μοσχοβολά άχνη ζάχαρη και πολλά παιδικά όνειρα.

Η δράση οργανώθηκε από την καλλιτεχνική ομάδα των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, τη θεατρολόγο Αγλαϊα Νάκα και τις εικαστικούς Άρτεμη Διαμαντή και Ελένη Φωλίνα,  στο πλαίσιο  του καλλιτεχνικού προγράμματος που επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών για το Πάρκο των Ευχών.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας επισκέφτηκαν το Πάρκο των Ευχών και συμμετείχαν στις  δράσεις του  75 παιδιά από τις δομές Αμπελοκήπων, 1ου δημοτικού σχολείου Γιάννουλης και  33ου δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης.

Η  ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Κωδικός Αη Βασίλης» θα επαναληφθεί  στη Μικρή Σκηνή του Πάρκου των Ευχών την  Τρίτη 18 και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, το απόγευμα  με τρεις διαδοχικές  θεατρικές δράσεις 17:30 – 18:30, 18:30 – 19:30 και 19:30 – 20:30.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις