ΛΑΡΙΣΑ

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Μεγάλες γιορτινές προσφορές και όλα ετοιμοπαράδοτα!

Γιορτές χωρίς δώρα γίνεται; Για τα δώρα των γιορτών όλοι πηγαίνουν στην Electronet B.K. Καζάνα! Με τις μεγάλες προσφορές και τα δώρα της, η ElectronetB.K.Καζάνα γίνεται η Νούμερο Ένα επιλογή των καταναλωτών για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Ειδικότερα για αυτές τις τελευταίες μέρες του χρόνου, οι επιλογές σε δώρα δεν σταματούν ποτέ. Και σε αυτές τις γιορτές το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας φροντίζει για τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές ενώ ΜΟΝΟ η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει ΟΛΑ της τα προϊόντα ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ KAIΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ για να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι!

Πάρτε ιδέες για έξυπνα δώρα – τηλεοράσεις, σμάρτφοουνς, τάμπλετς,gaming, κουζινομχανές,μικροσυσκευές, είδη προσωπικής φροντίδας, των μεγαλύτερων εταιριών – και χαρίστε τα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αλλά και στις μεγάλες, οικιακές συσκευές το δικό μας κατάστημα συνδυάζει επιτυχημένα την υψηλή ποιότητα με τις χαμηλές τιμές και παραμένει σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών: Ψυγεία, κουζίνες, ηχοσυστήματα, κλιματιστικά, αφυγραντήρες αλλά και συστήματα θέρμανσης, τα οποία κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά τους, αποτελούν τις πιο συμφέρουσες οικονομικά και ποιοτικά προτάσεις.

Πάρτε μια γεύση από τις προσφορές μας ξεφυλλίζοντας το νέο Χριστουγεννιάτικο Φυλλάδιο προσφορών : https://goo.gl/qshJKE

Ανοιχτά καθημερινά 09:00 έως 21:00 και Σαββατοκύριακο έως τις 18:00

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, http://www.kazanas.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις