ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οκτώ μετάλλια για τον Α.Σ. Δίας Λάρισας

Με την συμμετοχή 1100 αθλητών από 108 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας ολοκληρώθηκε το 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Α.Σ. Δίας Λάρισας συμμετείχε με 11 αθλητές και κατέκτησε 8 μετάλλια, αναλυτικότερα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Φράγγου Ευθ., ασημένιο μετάλλιο η Πετράκου Χρ., τα έξι χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Πράπας Ι., Μπαντραλέξης Αντ., Αρβυθάς Παν., Αρβυθά Μ., Γκέκας Ανδρ. και Μάγγου Μ., ενώ αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Γκέκα Μ., Αβρυθά Κ. και Αγγελουσοπούλου Κ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις αξιόλογες εμφανίσεις τους αλλά και το ήθος τους σαν αθλητές, ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στο επιστημονικό προσωπικό του συλλόγου.

Μ’ αυτή τη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2018, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα δημιουργικό 2019.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται όλο το χρόνο και καθημερινά, με τμήματα όλων των επιπέδων (αρχάριοι, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα). Α.Σ. Δίας Λάρισας, επιλέγω με υπευθυνότητα το μέλλον των παιδιών μου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις