ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη «ανάσα» για τις κοπέλες της ΑΕΛ στην Κρήτη

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα ήτανε για την ΑΕΛ η νίκη στην Κρήτη απέναντι  στον αξιόμαχο Εργοτέλη, μέσα στο Μαρτινέγκο. Μία ομάδα που σίγουρα  αδικείτε από την μέχρι τώρα βαθμολογική της συγκομιδή.

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα προσπαθώντας να  πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και απείλησε την ΑΕΛ με  ορισμένες στημένες φάσεις. Μετά το 1ο δεκάλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε τον  αγώνα και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να  δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Μετά τις  χαμένες ευκαιρίες της Νεοφύτου και Στυμονιάρη τελικά η ΑΕΛ άνοιξε το  σκορ στο 29′ με την Σρετένοβιτς που πλάσαρε εύστοχα. Η ΑΕΛ μπορεί να  έδωσε λίγο χώρο στον αντίπαλο όμως συνέχιζε να προσπαθεί να σημειώσει  και δεύτερο τέρμα κάτι που τελικά δεν κατάφερε παρά τις μεγάλες  ευκαιρίες των Σρετένοβιτς και Στυμονιάρη, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να  τελειώσει με το αδύναμο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ θέλοντας να διασφαλίσει το σημαντικό για  αυτήν αποτέλεσμα έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα με αποτέλεσμα ο  αντίπαλος να πάρει την κατοχή και να πιέζει την άμυνα της ΑΕΛ, χωρίς  όμως να καταφέρει να δημιουργήσει πολλές δύσκολες καταστάσεις μπροστά  από την εστία της Αρζουμανίδου η οποία ήτανε έτοιμη όποτε χρειάστηκε.

Για την ΑΕΛ, Βασίλη Πάνος
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Σκοτεινιώτη Γ., Αρκουλή, Σωτηριάδη,  Παυλοπούλου, Κόντου, Σκωτεινιώτη Κ., Σρετένοβιτς, Τσούκα, Νεοφύτου,  Στυμονιάρη
Αλλαγές: Καπιτζήκα, Σιάχου, Τσιάρα, Κατσιάνα

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη εν όψη της συνέχειας. Μία νίκη  που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση αντίθετα με την προηγούμενη εβδομάδα  στον αγώνα με τα Τρίκαλα όπου η ομάδα στάθηκε άτυχη και η καλή  εμφάνιση δεν έφτανε για να συλλεχθεί κάποιος βαθμός. Όσο αναφορά τον  αγώνα με την Γλυφάδα δεν θα μπορούσε να γίνει κανένα σχόλιο με όλα όσα  διαδραματίστηκαν εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων που δεν τιμούν  καμία ομάδα…… με την ΑΕΛ να εύχεται να μην της ξανά οριστούν  διαιτητές που αγνοούν βασικούς κανονισμούς και κάνουν λάθη που μόνον  σε Παιδικά πρωταθλήματα γίνονται.

Εξαιρετική η διαιτησία της αναμέτρησης που είχε αρκετές δύσκολες φάσεις.

Εξαιρετική όμως ήτανε και η φιλοξενία της ομάδας της Κρήτης με την  διοίκηση της ΑΕΛ να τους ευχαριστεί θερμά όλους για όλα και ιδιαιτέρως  τον φίλο Γιάννη με καταγωγή από την Λάρισα.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας για το 2018. Τις επόμενες ημέρες η  ομάδα θα ρίξει ρυθμούς εξαιτίας και της διακοπής του πρωταθλήματος με  τον επόμενο επίσημο αγώνα να είναι στις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους,  στο Αλκαζάρ στο ντέρμπι με την Καρδίτσα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις