Παρασκήνιο

Η Ελασσονίτισσα και η Μαρέβα Μητσοτάκη

Η θερμή ανταπόκριση της συζύγου του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, Χριστίνας Σαμόλαδου, στο Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της Μαρέβας Μητσοτάκη, στο ξενοδοχείο New Hotel στην Αθήνα, αποτυπώθηκε στα χαμόγελα των δύο κυριών, που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχαν πολλά να πουν….

Η Μαρέβα Μητσοτάκη κάθισε για αρκετή ώρα στο τραπέζι που βρισκόταν η σύζυγος του Γιώργου Κατσιαντώνη, συμμετέχοντας στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε ανοίξει με τη Βίβιαν Αβραμοπούλου, σύζυγο του Ευρωπαίου Επιτρόπου, καθώς και με τις κυρίες των Βουλευτών, Χρήστου Σταϊκούρα, Σίμου Κεδίκογλου και Κώστα Τσιάρα, για την επιχειρηματικότητα και την κίνηση στην αγορά, αφού ως γνωστόν η Χριστίνα Σαμόλαδου είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας με ενεργή δράση σε όλο το Νομό Λάρισας.

Ιδιαίτερα ζεστή, ήταν η συνάντηση της συζύγου του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και με τη Νατάσα Καραμανλή…. όπου βρήκαν πολλά κοινά, ως συντοπίτισσες, αφού και οι δύο έχουν τις ρίζες τους, σε οικογένειες Βλάχων της ιστορικής Σαμαρίνας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις