ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε περιοχές της Μαγνησίας

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν ως δράστες σήμερα (18-12-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρία άτομα, ηλικίας 22, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι τρεις δράστες κατά το χρονικό διάστημα από (01-12-2018) έως (17-12-2018) διέπραξαν συνολικά μία απόπειρα κλοπής και τέσσερις κλοπές σε ισάριθμες οικίες, κατά τις οποίες αποκόμισαν συνολικά διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των (4.500) ευρώ, πλήθος συλλεκτικών νομισμάτων και χαρτονομισμάτων, ένα tablet, δύο σακίδια πλάτης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 22χρονου αλλά και στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Επιπλέον, από την κατοχή του 22χρονου κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις