ΛΑΡΙΣΑ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ελασσόνας

Η εταιρία “Α.Β. Βασιλόπουλος” στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης που διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά, με σκοπό την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, με τη συνεργασία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» και το Δήμο Ελασσόνας, θα στηρίξουν και φέτος οικογένειες δωρίζοντας απαραίτητα τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλει, έστω και στο ελάχιστο, για να περάσουν καλύτερα τις γιορτές συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 ως 14.00, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας, στις παλιές εργατικές κατοικίες, στο χώρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την μεταφορά των προϊόντων με προσωπικά είδη μεταφοράς (τσάντες).

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα. 09.00 ως 10.00, θα πραγματοποιηθεί διανομή στους δικαιούχους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ, που δεν παρουσιάστηκαν στις διανομές της Τρίτης 11/12/2018 και της Τετάρτης 12/12/2018. Οι ωφελούμενοι για να παραλάβουν τα είδη θα πρέπει να έχουν την αίτηση- ένταξη τους στο ΚΕΑ, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ, ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την μεταφορά των προϊόντων με προσωπικά είδη μεταφοράς (τσάντες).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2493350253 – Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικού Παντοπωλείου και Επισιτισμού Δήμου Ελασσόνας Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις