ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χουντής από Λάρισα: Η Ελλάδα προτεκτοράτο των Αμερικανών και οικονομική αποικία της νεοφιλελεύθερης Γερμανικής Ευρώπης

Επίθεση στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των μνημονιακών κομμάτων της χώρας εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκος Χουντής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν μεταβάλλει την Ελλάδα σε μία χώρα σε προτεκτοράτο των Αμερικανών και σε χρηματοοικονομική αποικία της νεοφιλελεύθερης Γερμανικής Ευρώπης».

Ο κ. Χουντής που μαζί με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνο του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Λαϊκής Ενότητας Θανάση Πετράκο, πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στη Λάρισα, εξέφρασε την πεποίθηση πως «¨στις ευρωεκλογές οι Ευρωπαίοι πρέπει να εκφράσουν τη θλίψη, την αγανάκτησης και την απογοήτευση για τις πολιτικές της Ε.Ε. που ενώ προσδοκούσαν πολιτική συνεχής, ειρήνης, ασφάλειας και αλληλεγγύης είδαν το τελευταίο διάστημα μία Ε.Ε. που να παράγει μιζέρια, μείωσης μισθών, συντάξεων και πολιτικές που εξυπηρετούν τράπεζες και πολυεθνικές».

Συμπλήρωσε δε, πως «μπροστά σ’ αυτή την πρόκληση, οι δυνάμεις της ανυπότακτης αριστεράς είναι παρούσες, ενώ για να μπορέσει να υπάρξει μία άλλη Ευρώπη ισότιμων χωρών και αλληλεγγύης πρέπει να έρθει η κοινωνία να έρθει σε ρήξη με τους μηχανισμούς της Ε.Ε. και της ευρωζώνης».

Σε ερώτηση τέλος του onlarissa.gr για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΙ ο κ. Χουντής είπε πως πρόκειται για μία ενέργεια «απαράδεκτη, καταδικαστέα, δεν πλήττει τον ΣΚΑΙ, πλήττει τη δημοκρατία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις