ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέμα: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Συκούριο

Στην πλατεία ( Ρήγα Φεραίου ) μπροστά απο την Μουσική Σχολή το απόγευμα του Σαββάτου, ο Δήμος Τεμπών , με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του δήμου, αλλά και πλήθους κόσμου, άναψε το Χριστούγεννιατικο δέντρο .Ο ουρανός φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από τη δημοτική φιλαρμονική, ενώ η παρουσία του Άη Βασίλη εντυπωσίασε τους μικρούς φίλους.

Την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος όπου στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε: Με αγάπη, ομόνοια, ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που είναι μεγάλες και πολλές.
Μπορούμε να διατηρήσουμε το χαμόγελο, την ελπίδα και την αισιοδοξία στα χείλη των συνανθρώπων και συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από μας.
Να ευχηθώ σε όλους χαρούμενες γιορτές, υγεία, ευτυχία και πρόοδο για όλα τα παιδιά του κόσμου.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Τεμπών -ΔΟΑΠΑΠΕΠ η τοπική κοινότητα Συκουρίου σε συνεργασία με τους συλλόγους . Τα μικρά παιδιά του χωριού τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τους προσφέρθηκαν δώρα.

Πριν την έναρξη στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τους μαθητές της μουσικής σχολής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις