ΛΑΡΙΣΑ

Στο πλευρό του Διαμάντου παραμένει η Κατερίνα Στογιάννη: «Χρησιμοποιήθηκαν το όνομα και η υπογραφή μου…»

Με δήλωσή της η Κατερίνα Στογιάννη, μέλος ΔΣ 4ης ΔΚ δήμου Λαρισαίων με δήλωσή της υπερτονίζει ότι παραμένει στο πλευρό του επικεφαλής της «Νέας Λάρισας» Ντίνου Διαμάντου. Αναλυτικά:

Η επαγγελματική μου απασχόληση προσωρινά εκτός Λάρισας δεν μου επιτρέπει να παρακολουθώ καθημερινά τα τεκταινόμενα στο Δήμο.

Μετά από ένα παραπλανητικό μήνυμα που έλαβα και δεχόμενη φορτική πίεση για άμεση αποχώρηση από τη Νέα Λάρισα, παρερμηνεύτηκε η θέση & η άποψή μου. Το όνομά & η «υπογραφή» μου, όμως έτσι, χρησιμοποιήθηκαν σε ένα κείμενο που όπως εκ των υστέρων το είδα δεν συμφωνώ καθόλου και κυρίως, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

​Η συνεργασία μου με τον επικεφαλής της Νέας Λάρισας μέχρι σήμερα ήταν άριστη και η συμπαράστασή του στα καθήκοντα μου ως εκλεγμένη στο 4ο Διαμέρισμα ήταν αμέριστη.

​Κατά συνέπεια, διαγράφοντας το όνομά μου κάτω από το κείμενο που δημοσιεύθηκε και εμμένοντας σταθερή στις Αρχές με τις οποίες ο κόσμος μας εμπιστεύθηκε το 2014, επαναβεβαιώνω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του επικεφαλής της Νέας Λάρισας Ντίνου Διαμάντου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ

Μέλος ΔΣ 4ης ΔΚ Δήμου Λαρισαιων

Διοικητική Διευθύντρια της δομής ΑΜΕΑ

«Τα παιδιά της Άνοιξης»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις