ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μοιραίος για την ΑΕΛ ο Μπαργκάν στο 0-0 με την ΑΕΚ (video)

Ισόπαλη δίχως σκορ αναδείχθηκε η ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής της Super League, με τους «βυσσινί» να έχουν τις τρεις κλασσικότερες ευκιαρίες στην αναμέτρηση, με εκφραστή σε όλες τον Κενάν Μπαργκάν. Η μία μάλιστα ήταν μεγαλύτερη από την άλλη, με σημαντικότερη στο 90’+3′ όταν και σε κενή εστία σημάδεψε τον μοναδικό αμυντικό της ΑΕΚ, τον Οικονόμου, ο οποίος και απομάκρυνε επάνω στη γραμμή, κρατώντας τον βαθμό για την «Ένωση».

Η ΑΕΛ με τον βαθμό αυτόν, έφτασε τους 15 στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στην 4η θέση με 24 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό και για τις δύο ομάδες. Παραφωνία του κακού πρώτου μέρους, το δοκάρι του Μπαργκάν στο 34′ και το σουτ του Κλωναρίδη στο 37′ που υποχρέωσε τον Κρίστινσον να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Κενάν Μπαργκάν στο 34′ βρήκε ελάχιστο χώρο έξω από τη περιοχή της ΑΕΚ και με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού της εστίας του Μπάρκα, με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι να πάει στη συνέχεια στα δίχτυα, βγαίνοντας εκτός τέρματος.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να απειλήσει. Ο Κλωναρίδης από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έξω δεξιά, εξαπέλυσε μια οβίδα, αναγκάζοντας τον Ισλανδό κίπερ της ΑΕΛ να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ στο αριστερό «παραθυράκι» του.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την ΑΕΛ να της δίνει χώρο στο γήπεδο. Οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι όμως οι οποίοι είχαν την μεγάλη φάση στο δεκάλεπτο της επανάληψης. Στο 56′ ο Νούνιτς από τον άξονα πέταξε στον κενό χώρο στον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος μπήκε στη περιοχή της ΑΕΚ από αριστερά και φάτσα με τον Μπάρκα σούταρε δυνατά στη κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ, στη μεγαλύτερη έως εκείνη τη στιγμή φάση στον αγώνα.

Την φάση του αγώνα όμως είχε και πάλι ο Κενάν Μπαργκάν στην εκπνοή του αγώνα. Ο Μπαργκάν κέρδισε στον αέρα τον Γκάλο «τσιμπώντας» τη μπάλα από τον Μπάρκα και προ κενής εστίας μέσα από τη περιοχή σημάδεψε με ένα άψυχο πλασέ τον Οικονόμου, τον μοναδικό παίκτη της ΑΕΚ που έμεινε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έφυγε από τη Λάρισα με τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο και φυσικά δεν άξιζε.

Διαιτητικό «Κουαρτέτο» Ζαχαριάδης (Θεσσαλονίκης), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Ευθυκμιάδης (Πιερίας), Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (72′ λ.τ. Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (68′ Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56′ Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ (80′ Γιακουμάκης), Πόνσε.

video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις