ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η Λαρισαία σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου σε μία παράσταση επί ελληνικού εδάφους – Τι λέει στο onlarissa.gr

Μόλις έχει φορέσει το φόρεμα της Μανόν Λεσκώ, της Γαλλίδας επαρχιωτοπούλας που ζήλεψε τα πλούτη και τη μεγάλη ζωή στο Παρίσι, ανεβάζοντας την παράσταση του Ζιλ Μασνέ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο λόγος για την διεθνούς φήμης Λαρισαία σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, η οποία βάζει, με τον δικό της τρόπο, μια πινελιά στην εορταστική ατμόσφαιρα της Αθήνας. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου σε μουσική διεύθυνση των Λουκά Καρυτινού και Κλεάντε Ρούσσο, ενώ  η σκηνοθεσία είναι του Θωμά Μοσχόπουλου.

Η Λαρισαία σοπράνο, ικανοποιημένη για την πρεμιέρα της επί ελληνικού εδάφους αυτή τη φορά, μιλάει στο onlarissa.gr και στέλνει το δικό της, ξεχωριστό, μήνυμα στους Λαρισαίους: «Είναι μια εξαιρετική παράσταση. Θα ήθελα πολύ, για μια ακόμη φορά, να δω τους συμπατριώτες μου στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Το έχουν κάνει ξανά, όταν είχαν έρθει, κάποιοι, οργανωμένα, με πούλμαν από τη Λάρισα, και είχα αισθανθεί υπέροχα…»

Η Μυρτώ Παπαθανασίου θα δώσει παραστάσεις στις 16, 19, 23 Δεκεμβρίου Ώρα έναρξης: 19:30 (Κυριακές, 18:30), ενώ το καλοκαίρι, πριν φύγει για το Τόκιο, θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις