ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χριστούγεννα με την ΕΑΛ

Το πρωί του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018, ο σύλλογος μας διοργάνωσε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή – τουρνουά για τους μικρούς αθλητές και μικρές αθλήτριες της ακαδημίας βόλλεϋ. Συμμετείχαν πάνω από 150 αγόρια και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου από τα περισσότερα τμήματα υποδομής από την πόλη της Λάρισας καθώς και από τμήματα Τερψιθέας και Πλατυκάμπου. Τα παιδιά έπαιξαν βόλλεϋ, χόρεψαν, έπαιξαν διασκέδασαν και πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο πρωινό.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σπύρος Μπαρμπούτης, καλωσορίζοντας το πλήθος των γονέων και των παιδιών για την παρουσία τους, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε και ο Άγιος Βασίλης που ήρθε στο γήπεδο μας γεμάτος ευχές και έναν μεγάλο κόκκινο σάκο γεμάτο δώρα!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα κορίτσια του τμήματος αισθητικής του Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ζωγράφιζαν χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στα προσωπάκια των μικρών αθλητριών και αθλητών μας.

Η γιορτή έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες, μελομακάρονα και λιχουδιές από τον μεγάλο χορηγό μας την χαλβαδοποιία ΟΛΥΜΠΟΣ.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση αυτής της γιορτής ήταν όλοι οι προπονητές του συλλόγου μας σε συνεργασία με τη Διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλλεϋ.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ, το Ι.Ε.Κ. Δήμητρα αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες και τους γονείς τους που μας τίμησαν, βρέθηκαν κοντά μας και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία, αγάπη προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πάντα επιτυχίες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις