Most ViewedΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οδός Φαρσάλων: Τα …φαντάσματα της πάλαι ποτέ «παραλιακής» της Λάρισας (φωτο)

Μια τουλάχιστον δεκαπενταετία πίσω, η οδός Φαρσάλων προς Νίκαια, είχε «βαφτιστεί» από τη νεολαία της Λάρισας ως η «παραλιακή» της πόλης.

Ένας πολύ ζωντανός δρόμος, γεμάτος από κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, μπουζούκια και club όπου τα καλοκαιρινά βράδια, κυρίως της Παρασκευής και του Σαββάτου, γινόταν «σκοτωμός» για ένα τραπέζι ή μια θέση στο μπαρ.

Οι εποχές προ κρίσης που η Λάρισα μεσουρανούσε στην διασκέδαση και την πόλη επισκέπτονταν νεολαίοι από όλη την Ελλάδα για να διασκεδάσουν στα νυχτερινά μαγαζιά της, έχουν περάσει, ελπίζουμε όχι ανεπιστρεπτί.

Ακόμη βέβαια στον συγκεκριμένο δρόμο υπάρχουν κάποια εναπομείναντα κέντρα διασκέδασης, αλλά σαφώς η εικόνα που παρουσιάζει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εκείνη στις αρχές του 2000 και λίγο πριν, μέχρι το 2010 περίπου, όταν η «παραλιακή» της Λάρισας έζησε μεγάλες στιγμές.

Ωστόσο κάποια από αυτά τα μαγαζιά παραμένουν εκεί, στέκουν σαν «φαντάσματα» να θυμίζουν στους σημερινούς 40ρηδες τις «γκλαμουράτες» εποχές που έζησαν στα συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης, από όπου παρέλασαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και γνωστοί djs.

Το Buzios, το Romeo το οποίο άλλαξε δύο χώρους στην Φαρσάλων, το La Mayia, το Kika, το Baby Boom,  το Απαλούζα και άλλα που ίσως μας διαφεύγουν έχουν στιγματίσει την νυχτερινή ζωή της Λάρισας!

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις