ΛΑΡΙΣΑ

Εθελοντική ομάδα διάσωσης απέκτησε κι επίσημα ο δήμος Κιλελέρ

Εθελοντές, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, τοπικοί σύμβουλοι, μέλη ΔΣ οργανισμών του Δήμου Κιλελέρ και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, παραβρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας όπου και έγινε η επίσημη Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΟΔΥΑ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΟΔΥΑ, για τους σκοπούς ίδρυσης της, τις εθελοντικές δράσεις, την εκπαίδευση, τις συνεργασίες με φορείς, την επιχειρησιακή διάρθρωση, τον εξοπλισμό, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και φυσικά για τους στόχους – προτεραιότητες το 2019.

Στην εκδήλωση, έγινε η παράδοση του «κλειδιού» του πρώην Αγροτικού Ιατρείου Νίκαιας, από το Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, το οποίο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ, παραχωρήθηκε στην ΕΟΔΥΑ, με σκοπό να στεγάσει το επιχειρησιακό – συντονιστικό αλλά και το εκπαιδευτικό κέντρο της ΕΟΔΥΑ. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ένα αυτόνομο οίκημα που πληροί όλες τις απαιτήσεις & προϋποθέσεις για τις παραπάνω χρήσεις.

Ακολούθησε η τελετή απονομής των Διπλωμάτων Αποφοίτησης της 1ης εκπαιδευτικής σειράς των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ, η οποία θα γίνεται (όπως προβλέπεται) κάθε χρόνο το μήνα Δεκέμβριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αχιλλέα Χατζούλη καθώς και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξη των Εθελοντικών δράσεων.  Επίσης εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στις επιχειρήσεις  για τα γλυκά και τα αναψυκτικά που προσέφεραν στους συμμετέχοντες στην  εκδήλωση. Τέλος, δεσμεύτηκαν ότι θα είναι αρωγοί στις δράσεις του Δήμου Κιλελέρ και κυρίως θα είναι πάντα «Δίπλα στον Άνθρωπο, δίπλα στην Κοινωνία» όταν παραστεί ανάγκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: Ρεντζιάς Αντώνης αντιδήμαρχος δήμου Κιλελέρ, Καλέτσιος Σπύρος αντιδήμαρχος δήμου Κιλελέρ, Πιλάτου Βασιλική πρόεδρος δ.κοινότητας Νίκαιας, Π. Οικονόμου Αριστείδης εκπρόσωπος του μητροπολίτη, Ψαρούλης Γεώργιος τοπικός σύμβουλος δ.κ.Νίκαιας, Σακελλαρίου Κατερίνα δ.σ πολιτιστικού οργανισμού δ.Κιλελέρ, Σουρής Διαμαντής σμήναρχος π. α. δ/της 1ου ΑΚΕ, Γούλας Απόστολος πρόεδρος συλλόγου μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας, Μωραϊτη  Σοφία πρόεδρος Γ.Σ.Νίκαιας, Σολωμός Κώστας αντιπρόεδρος Α.Ο. Μυραϊκού, Λούγκος Παναγιώτης πρόεδρος συλλόγου ραδιοερασιτεχνών Λάρισας, Οικονόμου Δημήτρης αντιπρόεδρος συλλόγου ραδιοερασιτεχνών Λάρισας, Κούρας Μιχαήλ εκπρόσωπος ΛΕΦΕΔ,Φωκάς Μιχαήλ μέλος ΑΠΟΕΑ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις