ΛΑΡΙΣΑ

Ο Τσιαπλές για τη ΔΕΗ Α.Ε.: Συνεχίζει να στέλνει σε φτωχές εργατικές- λαικές οικογένειες, τρομοκρατικά ειδοποιητήρια

Η δήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσου Τσιαπλέ για τα ειδοποιητήρια που στέλνει η ΔΕΗ σε όσους χρωστούν:

Με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, η ΔΕΗ Α.Ε, συνεχίζει να στέλνει σε φτωχές εργατικές- λαικές οικογένειες, τρομοκρατικά ειδοποιητήρια σε όσους χρωστούν και δεν μπορούν να πληρώσουν λόγω ανεργίας ή μείωσης του εισοδήματός τους, ότι αν δεν πληρώσουν το 30% της οφειλής άμεσα και να μπούν σε ρύθμιση που συνήθως δεν μπορεί να πληρωθεί λόγω της υψηλής δόσης, ότι θα τους κάνει διακοπή ηλεκτροδότησης.

Δεν εξαιρεί, ούτε τους ανέργους, ούτε και ασθενείς, ακόμη και σε εκείνους οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, πετώντας τους εκτός σε αρκετές περιπτώσεις. Ηδη σε μια σειρά σπίτια έχει κάνει διακοπή ρεύματος.

Άλλη μια απόδειξη, ότι η έξοδος από τα μνημόνια που διατυμπανίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν σημαίνει για τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, το τέλος των βασάνων που μας φόρτωσαν η καπιταλιστική κρίση και οι αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, αξιώνει από την κυβέρνηση και την ΔΕΗ, να σταματήσουν τώρα αυτή την επίθεση στους άνεργους, ασθενείς, άπορους, απλήρωτους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους με προβλήματα και να μην γίνεται καμία διακοπή ρεύματος στις περιπτώσεις αυτές.

Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων και να υπάρχουν ευνοικές ρυθμίσεις, χωρίς να απαιτείται προκαταβολή.

Να μειωθεί ουσιαστικά η τιμή της κιλοβατώρας για την λαϊκή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ενέργεια να πάψει να είναι εμπόρευμα στα χέρια των επιχειρηματιών και να διεκδικήσει ο λαός να γίνει λαϊκή περιουσία, μέσα στο πλαίσιο μιας άλλης οργάνωσης της κοινωνίας, με το κουμάντο να το κάνουν οι εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις