ΛΑΡΙΣΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας και του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας στον Αγοραστό

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού πραγματοποίησαν ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Βασίλης Καραπιπέρης και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Ιωάννης Σκριάπας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνεχάρη τους κκ. Καραπιπέρη και Σκριάπα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους διαβεβαιώνοντας  πως  η αγαστή και αποδοτική συνεργασία θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών της περιοχής.

Οι Ανώτεροι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη βοήθεια και στήριξη που παρέχει στα σώματα ασφαλείας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας με τη χρηματοδότηση της προμήθειας νέου εξοπλισμού και οχημάτων που ενισχύουν την ικανότητα εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Ταυτόχρονα εξήραν την πρόθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να χρηματοδοτήσει μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το επόμενο διάστημα δράσεις που αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με οχήματα και εξοπλισμό.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: « Με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουμε μια άριστη συνεργασία  και επιδιώκουμε να συνεχιστεί καθώς η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Από την άλλη γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ανθρώπων των σωμάτων ασφαλείας έχουμε φροντίσει τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον ως Περιφέρεια Θεσσαλίας να παρέχουμε χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας  για την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού τους. Στεκόμαστε αρωγοί στο έργο που επιτελούν προκειμένου οι συμπολίτες μας να διαπνέονται από το αίσθημα της ασφάλειας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις