ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αθώος ο Μπέος – Μπορεί και πάλι να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο

Έπειτα από εφτά χρόνια φαίνεται ότι ο δήμαρχος Βόλου και αθλητικός παράγοντας στο παρελθόν δικαιώθηκε.

Ο Αχιλλέας Μπέος αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον μπορεί να ασχοληθεί και πάλι με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη σημερινή της απόφαση ακυρώνει τις καταδικαστικές αποφάσεις του 2011 με τις οποίες είχε επιβληθεί στον Αχιλλέα Μπέο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμαρχος Βόλου έχει το δικαίωμα να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό για αδικήματα στα οποία έχει ήδη αθωωθεί πανηγυρικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και ως εκ τούτου, η αθώωσή του, από την Αθλητική Δικαιοσύνη, ήταν αναμενόμενη.

Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ, δικαιώνει τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, μιλούσε για μία απόφαση σκάνδαλο, που δεν στηριζόταν σε πραγματικά περιστατικά, αλλά σε εικασίες.

Δήλωση Μπέου:

Η απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης με την οποία αθωώνομαι πλήρως από μια κατασκευασμένη κατηγορία που μου είχε αποδοθεί, για λόγους άθλιας μικροπολιτικής σκοπιμότητας της εποχής εκείνης, αναμφίβολα είναι ιστορική, τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου, που υποφέραμε από την απηνή δίωξη αδίστακτων πολιτικών απατεώνων, που για μια οκταετία μας στιγμάτισαν.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η εκτίμησή μου – και ευτυχώς – ότι υπάρχουν δικαστές, με ήθος, αξία και ακεραιότητα, στους οποίους μπορεί να προσφεύγει και να προσβλέπει ο πολίτης για να προστατευτεί.
Δεν πανηγυρίζω, αλλά εύλογα αισθάνομαι την ανάγκη, όντας βαθιά συγκινημένος, να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και την ικανοποίησή μου και να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μου για δικαίωση.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις